Saturday, January 5, 2013

final exam

ahhhhhh!! hehehehee... lama dah aku tak update blog ni. dah bersarang dah pun... 
hmmm.... btw, HAPPY NEW YEAR ! and this year aku akan hadapi SPM di mana menentukan mana hala tuju aku selepas tamat persekolahan nanti. 
aku nak cerita pasal result final exam aku. teruk gila lah.... aku sedih dngn diri aku sendiri. kadang kadang aku terfikir, kenapa aku buat mcm ni dkt diri aku sendiri. dulu aku tak semalas mcm ni. tapi sekarang terlampau lah sangat lah malas T_T aku teruk. aku tak pandai pun. aku try nak improve kan diri aku. but, i cant :'( can somebody support me ? aku down gila sekarang ni. and, akhirnya result aku pun macam haram . you guys wanna see ? jangan gelakkan result aku. im try my best . ini saja yang aku mampu
see ? teruk gila. aku bagi tau parents aku pun mereka marah. aku tak tau nak buat apa sekarang. now, aku kena usaha much better than this. aku tak boleh main main dah.. sbb tahun ni SPM
okay, im not in mood actually. sbb ada something berlaku dkt aku skng ni. 
so, thats all . Assalammualaikum 

No comments:

Post a Comment